Menu

Scholenveldloop

Woensdag 27 september 2017

470 sportievelingen verschenen aan de start. Het mooie weer en het enthousiaste publiek zorgden voor een fantastische sfeer op en rond het loopparcours. 

Proficiat aan alle deelnemers voor de geleverde prestaties. 

Voor de organisatie van de scholenveldloop kreeg de gemeentelijke sportdienst ook dit jaar hulp van de sportraad. 

De leerlingen van de Daltonschool de TalenTuin (Lummen), de Wegwijzer (Lummen), de Zonnebloem (Geneiken), de Wondere Wereld (Lummen), Domino Meldert (Meldert), Domino Genenbos (Genenbos), ’t Klinkertje (Linkhout) en de Blinker (Lummen) gaven het beste van zichzelf in deze scholenveldloop. En met resultaat!  

In de categorie meisjes 2011 (200 m wandelen, 200 m met voorlopers en 200 m veldloop) behaalde Aline Lenaerts ('t Klinkertje) de gouden medaille. Bij de jongens 2011 (200 m wandelen, 200 m met voorlopers en 200 m veldloop) ging de overwinning naar Thor Vanderheyden (De Wegwijzer).  
  
In de klasse meisjes 2010 (100 m wandelen, 200 m met voorlopers en 300 m veldloop) won Nora Helena Hosay (Talentuin). Bij de jongens in dezelfde categorie klopte Emilio Meulemans (Homeschool is cool) alle concurrentie. 
  
Bij de meisjes 2009 (200 met voorlopers, 400 m veldloop) was Anna Struyf (De Wegwijzer) iedereen te snel af. Daan Vanderheyden (De Wegwijzer) haalde de bovenhand in dezelfde categorie voor jongens. 
  
In de reeks meisjes 2008 (100 m met voorlopers, 500 m veldloop) zegevierde Luna Buvens (Domino Meldert) terwijl Vic Smolders (De Zonnebloem) in dezelfde reeks voor jongens alle deelnemers ver achter zich liet. 
  
Bij de meisjes 2007 (600 m veldloop) bleek Marloe De Preter (De Wegwijzer) onverslaanbaar, terwijl Benjamin Wolak (De Wegwijzer) bij de reeks jongens 2007 een even puike prestatie neerzette. 
  
In de reeks meisjes 2006 (600 m veldloop) kwam Stefanie Schroyen (De Zonnebloem) als eerste over de start, terwijl ook Victor Buvens (De Wegwijzer) bij de jongens helemaal vooraan finishte. 
  
Tenslotte leverde Ignase Hulsmans (Spectrumcollege) een puike prestatie in de reeks jongens 2005 (600 m veldloop). 
  
De winnaars van elke wedstrijd kregen een welverdiende medaille opgespeld en een T-shirt als aandenken aan hun overwinning. Verder ontving iedere deelnemer een herinneringsmedaille. Er werden tevens prijsjes verloot onder de aanwezige deelnemers (2 stuks per reeks). 

De jogging telde een 20-tal deelnemers. 

Tenslotte werden om 15.30 uur handdoekjes verloot onder de joggers. 
  
Een dikke proficiat aan alle lopers, want dat hebben jullie weer goed gedaan! 
  
Bedankt aan alle scholen, sportraad en medewerkers van sportdienst die ervoor zorgden dat de scholenveldloop van 2017 opnieuw een groot succes werd!  
    
Wil je de uitslag even herbekijken? Klik dan hier   

Sfeerfoto's scholenveldloop 2017