Menu

Speelpleinwerking The Lucky's

Een woordje uitleg ...

Speelpleinwerking The Lucky's is een keileuk gemeentelijk speelinitiatief dat open staat voor alle kinderen van 6 tot 15 jaar (geboren tussen 2002 en 2011). Je kan hiervoor terecht op het terrein van de Wondere Wereld (Dr. Vanderhoeydonckstraat 14) in Lummen.
 
We spelen er bal- en pleinspelen, bos- en waterspelen, houden verkleedpartijen, knutselen ... Inschrijven doe je heel eenvoudig de dag zelf, ter plaatse. Het speelplein staat onder begeleiding van ervaren animatoren.

Nieuw !!!

Je kan bij The Lucky’s zowaar EEN HELE DAG terecht, namelijk van 09.00 tot 16.00 uur, en dit elke werkdag van 3 tot en met 28 juli 2017. Opgelet, op 21 juli vindt er geen speelpleinwerking plaats.
 
Voor 6,00 euro per kind per dag, beleven kinderen er een fantastische dag samen met leeftijdgenootjes. We rekenen 3,00 euro aan voor wie maar een halve dag kan blijven: dus van 09.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 16.00 uur. Wij sturen je achteraf een aangepaste factuur.

Wie in aanmerking komt, ontvangt na afloop van het kalenderjaar daarenboven een fiscaal attest.

Praktische afspraken

  • Een lunchpakketje moeten jullie zelf meebrengen. Smullen doen we onder toezicht tussen 12.00 en 13.00 uur.
  • Wij zorgen elke dag voor een gratis drankje. Bij warm weer kan je best wat extra drinken meebrengen.
  • Speelpleinwerking is er om te spelen. Doe dus echte speelkleren aan.
  • Pas je speelkleren aan aan het weer. Breng een regenjas en laarzen mee bij regenweer, en een handdoek en badkledij als het warm is.
  • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Opvang voor en na

Tijdens de eerste twee weken Speelpleinwerking is er geen opvang voorzien voor en na de speelpleinuren. De buitenschoolse kinderopvang ’t Sjamajeeke in Lummen-centrum is wel open (behalve op 11 juli). Ga je naar 't Sjamajeeke in Lummen-centrum en zou je graag naar The Lucky’s komen? Geef op voorhand een seintje aan ’t Sjamajeeke en de speelpleinmonitoren komen je halen. Ze brengen je achteraf ook weer terug.
 
Tijdens de laatste twee weken Speelpleinwerking is ’t Sjamajeeke gesloten. Vandaar dat er van 17 tot en met 28 juli 2017 (met uitzondering van 21 juli) een uur voor en een uur na de speelpleinuren opvang voorzien wordt.

Contact

Dienst Vrije Tijd
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56
3560 Lummen
013 390 515
vrijetijd@lummen.be