Menu

G.C.O.C. Oosterhof

Een modern gemeenschapscentrum

Onze gemeente beschikt met het Gemeentelijk Cultuur- en Ontmoetingscentrum Oosterhof over een prachtig zalencomplex dat door verenigingen en particulieren gehuurd kan worden. Het gebouw beschikt over zes moderne zalen van diverse grootte.
Ons Gemeentelijk Cultuur- en Ontmoetingscentrum is door de Vlaamse overheid erkend als een gemeenschapscentrum.
Voor het bestuur van het G.C.O.C. wordt het gemeentebestuur bijgestaan door de adviesverlenende Bestuurscommissie Oosterhof.

Zes moderne zalen

Vergaderzaal 1
Deze zaal is geschikt voor het organiseren van vergaderingen, vormingen, private feesten voor een beperkt aantal personen. Maximum capaciteit voor deze zaal: 20 personen.

Zaal 2
Deze zaal is geschikt voor vergaderingen, vormingen, private feestjes … Er is een toog aanwezig die men kan afsluiten indien nodig. Maximum capaciteit: 60 personen wanneer men werkt met tafels en stoelen, en 100 personen zonder tafels en stoelen.

Zaal 3
Deze zaal is vergelijkbaar met zaal 2. Ook in deze zaal is er een afsluitbare toog aanwezig. Maximum capaciteit: 60 personen met tafels en stoelen, en 100 personen zonder tafels en stoelen.

Zaal 4
Deze zaal kan volledig verduisterd worden. In deze zaal is er geen toog aanwezig. Maximum capaciteit: 60 personen met tafels en stoelen, en 100 personen zonder tafels en stoelen.

Zalen 2, 3 en 4
De zalen 2, 3 en 4 kunnen ook als één geheel gebruikt worden voor o.a. vormingen, informatieavonden, private feesten … maar dan zonder versterkte muziek.

Zaal 5
Tegenwoordig is in zaal 5 Lokaal Dienstencentrum ’t Klavertje gevestigd, een open huis waar iedereen terecht kan voor ontmoeting, ontspanning, informatie, vorming en dienstverlening. Vandaar dat deze zaal enkel nog verhuurd kan worden ’s avonds en in het weekend.

Grote zaal
De grote of polyvalente zaal van het G.C.O.C. Oosterhof kan gehuurd worden voor allerlei activiteiten zoals optredens, beurzen, private feesten, fuiven. De zaal heeft een maximum capaciteit van 450 personen wanneer men werkt met stoelen en tafels en 840 personen zonder tafels en stoelen.

Algemene informatie

Het G.C.O.C. Oosterhof beschikt over twee volledig uitgeruste keukens. In de keuken grenzend aan de grote zaal bevinden zich twee vaste friteuses waar 13 l olie per ketel in moet.

Zalen 2, 3 en 4 geven uit op een binnentuin die men kan gebruiken als receptieruimte, voor een barbecue, voor het plaatsen van een springkasteel ...

In de huurprijs van de zaal zit eveneens het gebruik van beschikbare materialen. Een lijst van de beschikbare materialen kan je aanvragen via reservaties@lummen.be.

Wanneer je een zaal wenst te huren in het G.C.O.C. Oosterhof ben je verplicht de dranken via de dienst Vrije tijd te bestellen. Een lijst van de beschikbare dranken kan je aanvragen via reservaties@lummen.be

Raadpleeg hier het huishoudelijke reglement en het tariefreglement infrastructuur. 

Voor informatie op maat kan je terecht aan de UiTbalie.

Contact

UiTbalie
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen
T 013 390 515
E vrijetijd@lummen.be