Menu

Zomerkriebels

Editie 2017: zondag 25 juni

Elk laatste weekend van juni vindt op het Gemeenteplein traditioneel Zomerkriebels plaats: een gevarieerd programma voor jong en oud, en dat in een gezellige sfeer. Ook nu weer vindt de Lummense braderie dan plaats, meer bepaald van donderdag 22 juni tot en met zondag 25 juni. 

Ook dit jaar opent de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans afdeling Lummen het programma. Nadien brengen Johanna Rediers en haar dansers een wervelend buikdansoptreden. Om 16.00 uur staat DOMINO op het programma. De Ghost Rockers komen om 18.30 uur rocken. Boulevard Vinyl sluit onze muzikale dag af.

Op het Gemeenteplein zijn ook dit jaar verschillende drank- en eetstandjes te vinden. Kinderen kunnen zich uitleven bij de kinderanimatie: springkastelen, schminkstand. Een parcours met gekke fietsen zal beslist jong en oud kunnen bekoren! De Kerkstraat wordt volledig ingekleed als rommelmarkt. Kom dus zeker eens kijken, je kan er ongetwijfeld een koopje doen! Inschrijven voor een plaatsje op de rommelmarkt kan via dit inschrijvingsformulier.
 
Naar aanleiding van deze activiteiten zal de verkeerssituatie op het Gemeenteplein (plein en straat) en de aanpalende straten wijzigen. De volledige tekst van het politiereglement vind je hier. Wij excuseren ons alvast voor de eventuele overlast, maar rekenen op jullie begrip. 

Contact

UiTbalie
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen
T 013 390 515
E vrijetijd@lummen.be