Menu

Creatief Lummen 2016

Dubbbelcreatief

Onze traditionele 'Prijs Beeldende Kunsten' (jaarlijks) en 'Info- & Hobbybeurs' (tweejaarlijks) smolten in 2013 samen en werden 'Creatief Lummen' (jaarlijks). Gemeentebestuur en gemeentelijke cultuurraad blijven instaan voor de organisatie van dit artistieke dubbelevenement.

Schrijf alvast 2 oktober 2016 in je agenda en kom kijken, proeven, kuren, draaien, dansen, zingen, swingen, schilderen, boetseren, genieten ... Beurs en kunsttentoonstelling zijn op zondag 2 oktober te bezoeken in het G.C.O.C. Oosterhof, van 14.00 tot 18.00 uur. Het Oosterhof vormt dan de plek bij uitstek om gratis en voor niks het kennen en kunnen van iedere kunstenaar, particulier of vereniging voor te stellen of te ontdekken via een tentoonstelling en allerhande demonstraties, workshops en informatiestandjes.

Voor vragen, antwoorden, kunstzinnige weetjes allerlei ... verwijzen we je graag naar het reglement of de dienst Vrije tijd.

Nieuw !!!

Dit jaar starten we met ‘Ik stop met mijn hobby-beurs’. Ben je uitgekeken op je hobby, maar beschik je nog over heel wat materiaal? Geef dit materiaal een tweede leven en verkoop het tijdens Creatief Lummen. Het inschrijvingsformulier vind je hier.

Kunsttalent gezocht!

Met de organisatie van de Prijs Beeldende Kunsten proberen we elke kunstliefhebber te bekoren. We zijn bijgevolg steeds weer gretig op zoek naar kunstenaarstalent uit allerhande disciplines. Kom uit je atelier en neem deel aan de jaarlijkse tentoonstelling voor en door Lummense kunstenaars. Inschrijven kan tot en met 2 september.

Alledaags of net dat ietsje meer …

Kan jij de afrodance swingen of ben je geboren in de wieg van de boogie woogie? Ben jij thuis in de wereld van kruiden en wellness? Of geniet je eerder van boetseren met klei? Ben je een wandelende knowhow op het gebied van klussen en misschien wel klossen?
 
We zijn op zoek naar mensen en verenigingen die zich verdiepen in allerhande hobby’s en vrijetijdsbestedingen. Gaande van beeldhouwwerk in speksteen tot een aquareltekening, van a capella zang tot oriëntaalse dans, van lachyoga tot aromatherapie, van aardewerk tot houtsnijwerk, van grime tot clownerie …
 
Wil jij je vereniging bekend maken bij het grote publiek of wil je als particulier anderen graag even onderdompelen in een oase van kunst, muziek, dans, welzijn of een andere vorm van vrijetijdsbesteding, geef dan zeker een seintje aan de dienst Vrije tijd vóór 2 september. De deelname is volledig gratis. Om je in te schrijven, klik je hier.

Contact

UiTbalie
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen
T 013 390 515
E vrijetijd@lummen.be