Menu

Info- & Hobbybeurs 2014

Deelnemen

Sinds 2013 maakt de Info- & Hobbybeurs deel uit van Creatief Lummen.

Kan jij de afrodance swingen of ben je geboren in de wieg van boogie woogie? Ben jij thuis in de wereld van kruiden en wellnesskuren? Of geniet je eerder van het boetseren met klei? Ben je een wandelende know-how op het gebied van klussen en misschien wel klossen? Of kan je de culinaire geneugten van eenieder doen smaken?

We zijn op zoek naar mensen en verenigingen die zich verdiepen in allerhande hobby’s en vrijetijdsbestedingen. Gaande van een beeldhouwwerk in speksteen tot een aquareltekening, van a capella zang tot oriëntaalse dans, van lachyoga tot aromatherapie, van aardewerk tot houtsnijwerk, van grime tot clownerie … alledaags of net dat ietsje meer ...

Wil jij je vereniging bekend maken bij het grote publiek van Lummen of wil je als particulier de andere Lummenaren graag even onderdompelen in een oase van kunst, muziek, dans, welzijn of een andere vorm van vrijetijdsbesteding, geef dan zeker een seintje aan de dienst Vrije tijd vóór 15 september 2014. De deelname is volledig gratis. Het inschrijvingsformulier vind je hier.

Bezoeken

Kom kijken, proeven, kuren, draaien, dansen, zingen, swingen, schilderen, boetseren, genieten …

Want ook dit jaar stellen verschillende mensen en verenigingen hun hobby en hun passie voor aan het grote publiek van Lummen. Kom zeker een kijkje nemen op zondag 12 oktober, tussen 14.00 en 18.00 uur in het G.C.O.C. Oosterhof. De toegang is gratis.

Contact

UiTbalie
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen
T 013 390 515
E vrijetijd@lummen.be